Cum să dezactivați succesiunea de fotografii ale iPhone-ului

Acest articol wikiHow vă va învăța cum să dezactivați funcția care trimite automat imaginile realizate pe iPhone pe toate dispozitivele pe care le-ați conectat la iCloud.

pași

Imaginea intitulată
1
Deschideți aplicația Setări de pe iPhone. Este aplicația a cărei pictogramă este un set de unelte de culoare gri, de obicei situate pe ecranul inițial.
  • Imagine intitulată Dezactivați fluxul de fotografii iPhone 2
    2
    Apăsați Fotografii și cameră foto. Îl puteți găsi aproape în mijlocul paginii.
  • Imagine intitulată Dezactivează fluxul de fotografii pentru iPhone Pasul 3
    3
    Glisați butonul de lângă secvența foto în poziția "Oprit". Acesta va deveni gri când este dezactivat. Fotografiile realizate pe iPhone nu vor mai fi încărcate automat pe celelalte dispozitive. De asemenea, veți elimina fotografiile stocate în "Photo Stream" pe dispozitivele în care nu aveți o copie salvată.
  • Distribuiți pe rețelele sociale:

    înrudit
    Cum se activează GPS-ul pe un iPhoneCum se activează GPS-ul pe un iPhone
    Cum să adăugați sărbători evreiești într-un calendar iPhoneCum să adăugați sărbători evreiești într-un calendar iPhone
    Cum se adaugă o fotografie într-un album pe un iPhoneCum se adaugă o fotografie într-un album pe un iPhone
    Cum să dezactivați GPS-ul iPhone-uluiCum să dezactivați GPS-ul iPhone-ului
    Cum să dezactivați un iPhoneCum să dezactivați un iPhone
    Cum să ștergeți sau să curățați un iPhoneCum să ștergeți sau să curățați un iPhone
    Cum se configurează iCloud pe un iPhone sau iPadCum se configurează iCloud pe un iPhone sau iPad
    Cum să dezactivați Căutare iPhoneCum să dezactivați Căutare iPhone
    Cum să dezactivați iCloud Drive pe un iPhoneCum să dezactivați iCloud Drive pe un iPhone
    Cum să dezactivați notificările de știri pe un iPhoneCum să dezactivați notificările de știri pe un iPhone
    » » Cum să dezactivați succesiunea de fotografii ale iPhone-ului

    © 2011—2020 ertare.ru