Cum să dezactivați Memorii pe Snapchat

Acest wikiHow vă va învăța cum să descărcați imagini și videoclipuri de la Snapchat la tamburul imaginilor de pe telefonul dvs., în loc să le salvați în dosarul Memorii.

Partea 1
Schimbați dosarul Descărcări

Imaginea intitulată Dezactivează amintirile în Snapchat Pasul 1
1
Deschideți aplicația Snapchat. Este o fantomă albă pe fond galben.
  • Dacă nu v-ați conectat, faceți clic pe Conectați-vă și introduceți numele de utilizator (sau e-mailul) și parola.
  • Imaginea intitulată Dezactivează memoria din Snapchat Pasul 2
    2
    Glisați în jos în fereastra camerei. Procedând astfel, pagina dvs. de profil se va deschide.
  • Imaginea intitulată Dezactivează amintirile din Snapchat Pasul 3
    3
    Apăsați ⚙️. O veți găsi în colțul din dreapta sus al ecranului.
  • Imaginea intitulată Dezactivează amintirile din Snapchat Pasul 4
    4
    Faceți clic pe Memorii. Este aproape la sfârșitul secțiunii "Contul meu".
  • Imaginea intitulată Dezactivează amintirile din Snapchat Pasul 5
    5
    Faceți clic pe Salvare în. Această opțiune este ultima opțiune de pe această pagină.
  • Imaginea intitulată Dezactivează amintirile din Snapchat Pasul 6
    6
    Faceți clic pe Solo la tambur. Această opțiune vă va asigura că toate capturile pe care le salvați (inclusiv poveștile) sunt stocate direct pe tamburul telefonului dvs.
  • Partea 2
    Ștergeți dosarul "salutări"

    Imaginea intitulată Dezactivează amintirile din Snapchat Pasul 7
    1
    Faceți clic pe săgeata din spate de două ori. Acesta este situat în colțul de sus al ecranului. Procedând astfel, veți reveni la pagina Setări.
  • Imaginea intitulată Dezactivează amintirile în Snapchat Pasul 8
    2
    Derulați în jos și faceți clic pe Golire cache. Veți găsi această opțiune în secțiune "Acțiuni de cont" la sfârșitul ecranului.
  • Imaginea intitulată Dezactivează amintirile din Snapchat Pasul 9
    3
    Faceți clic pe Clear cures Memories. Ștergerea memoriei cache va șterge fotografiile salvate în dosarul Memorii Snapchat, dar nu va șterge fotografiile pe care le-ați stocat în telefon.
  • Imaginea intitulată Dezactivează amintirile din Snapchat Pasul 10
    4
    Faceți clic pe Ștergere Dosarul Memorii trebuie să fie acum gol.
  • sfaturi

    • Puteți continua să vedeți și să trimiteți fotografiile din bara dvs. fotografică și în memorie ca pe niște fotografii.

    avertismente

    • Salvările de salvare vor ocupa memorie în telefon.
    Distribuiți pe rețelele sociale:

    înrudit
    Cum se schimbă numele de utilizator pe SnapchatCum se schimbă numele de utilizator pe Snapchat
    Cum să schimbi cine poate vedea poveștile tale SnapchatCum să schimbi cine poate vedea poveștile tale Snapchat
    Cum să vă schimbați e-mailul pe SnapchatCum să vă schimbați e-mailul pe Snapchat
    Cum se anulează abonamentul Discover on SnapchatCum se anulează abonamentul Discover on Snapchat
    Cum se închide sesiunea SnapchatCum se închide sesiunea Snapchat
    Cum să deblocați pe cineva pe SnapchatCum să deblocați pe cineva pe Snapchat
    Cum să opriți mesajele spam în SnapChatCum să opriți mesajele spam în SnapChat
    Cum să determinați dacă cineva ți-a salvat mesajele pe SnapchatCum să determinați dacă cineva ți-a salvat mesajele pe Snapchat
    Cum să ștergeți amintirile din SnapchatCum să ștergeți amintirile din Snapchat
    Cum să ștergeți o poveste SnapchatCum să ștergeți o poveste Snapchat
    » » Cum să dezactivați Memorii pe Snapchat

    © 2011—2020 ertare.ru