Cum să păstrați memoria Snapchat privată

Acest articol wikiHow vă va arăta cum să vă ascundeți și să protejați cu parolă fotografiile sau fotografiile prietenilor salvate pe Snapchat.

Partea 1
Mută ​​o lovitură la Solo pentru mine

Imagine intitulată Păstrați memoria personalizată a pasului 1
1
Apăsați butonul mai mic ○. Meniul "Memorii" se va alinia din partea de jos, arătând toate intervalele salvate.
  • Imagine intitulată Păstrați memoria personalizată în memorie Pasul 2 privat
    2
    Apăsați și țineți apăsat pe un snap pe care doriți să-l faceți privat. Vor apărea opțiuni suplimentare pentru a edita, a exporta, a muta și a șterge modulul de fixare.
  • Imagine intitulată Păstrați amintirile pasului privat 3
    3
    Apăsați Move Solo pentru mine.
  • Snapchat vă poate cere să creați un cod de acces pentru a accesa secțiunea "Numai pentru mine". Introduceți și introduceți din nou un cod de acces format din patru cifre, apoi apăsați confirma pentru a continua
  • Imaginea intitulată Păstrați memoria personalizată a memoriilor pasului privat 4
    4
    Apăsați pe Mutare. Aplicația va muta secțiunea "Numai pentru mine". Acum, numai tu poți vedea clipul dacă introduceți un cod de acces format din patru cifre.
  • Partea 2
    Accesați clicurile private

    Imagine intitulată Păstrați memoria personalizată a memoriei Pasul privat 5
    1
    Apăsați pe Solo pentru mine. Acesta este situat în apropierea colțului din dreapta sus al ecranului "Memorii".
    • Dacă porniți pe ecranul principal Snapchat, apăsați butonul mai mic ○ pentru a ajunge la ecranul "Memories".
  • Imaginea intitulată Păstrați memoria personalizată a pasului 6
    2
    Introduceți codul de acces din patru cifre. Snapchat vă va oferi acces la secțiunea "Numai pentru mine". Aici puteți să faceți clic și să vedeți fotografii ca de obicei.
  • Apăsați și țineți apăsat un clic pentru al edita, exporta sau șterge. De asemenea, puteți să eliminați o secțiune din secțiunea "Numai pentru mine" făcând clic Eliminați-vă de la Solo pentru mine.
  • sfaturi

    • Pentru a salva o clipă în secțiunea "Memorii", faceți clic pe pictograma când luați o clipă. Aceasta va fi salvată în secțiunea "Memorii".

    avertismente

    • Dacă ați uitat codul dvs. de acces din patru cifre, nu veți vedea niciun blocaj pe care l-ați făcut privat.
    Distribuiți pe rețelele sociale:

    înrudit
    Cum să vă schimbați e-mailul pe SnapchatCum să vă schimbați e-mailul pe Snapchat
    Cum se închide sesiunea SnapchatCum se închide sesiunea Snapchat
    Cum să dezactivați Memorii pe SnapchatCum să dezactivați Memorii pe Snapchat
    Cum să ștergeți prieteni pe SnapchatCum să ștergeți prieteni pe Snapchat
    Cum să ștergeți amintirile din SnapchatCum să ștergeți amintirile din Snapchat
    Cum să ștergeți o conversație pe SnapchatCum să ștergeți o conversație pe Snapchat
    Cum să ștergeți o poveste SnapchatCum să ștergeți o poveste Snapchat
    Cum se trimite un Snapchat salvatCum se trimite un Snapchat salvat
    Cum să fii în siguranță pe SnapchatCum să fii în siguranță pe Snapchat
    Cum să salvați fotografiile Snapchat pe tamburCum să salvați fotografiile Snapchat pe tambur
    » » Cum să păstrați memoria Snapchat privată

    © 2011—2020 ertare.ru