Cum se închide sesiunea

Când vă deconectați de la o aplicație sau de la o pagină web, veți întrerupe sesiunea dvs. curentă și, de asemenea, veți împiedica alți utilizatori să acceseze contul și informațiile dvs. personale după ce părăsiți computerul. Opțiunea "Deconectați-vă" apare de obicei în partea de sus a majorității sesiunilor web pentru respectivul serviciu sau aplicație. Dacă nu îl găsiți, încercați să apăsați tastele "Control" și "F" de pe tastatură și căutați "Deconectați-vă".

pași

Metoda 1
Închideți sesiunea Gmail

Imagine intitulată Deconectați-vă Pasul 1
1
Faceți clic pe adresa dvs. de e-mail. Acesta este situat în colțul din dreapta sus al sesiunii dvs. Gmail.
  • Imaginea intitulată Deconectați-vă Pasul 2
    2
    Dați clic pe "Închideți sesiunea". Acum vă veți deconecta de pe contul Gmail.
  • Metoda 2
    Inchide sesiunea de Yahoo! poștă

    Imaginea intitulată Deconectați-vă Pasul 3
    1
    Du-te la Yahoo! Mail.
  • Imaginea intitulată Deconectați-vă Pasul 4
    2
    Faceți clic pe "Închidere sesiune". Acesta este situat în colțul din dreapta sus al paginii web. Acum vă veți deconecta de pe contul Yahoo! Mail.
  • Metoda 3
    Deconectați-vă de la Windows Live

    Imaginea intitulată Deconectați-vă Pasul 5
    1
    Faceți clic pe numele dvs. Acesta este situat în colțul din dreapta sus al sesiunii Windows Live.
  • Imagine intitulată Deconectați-vă Pasul 6
    2
    Dați clic pe "Închideți sesiunea" în Windows Live. Acum vă veți deconecta de pe Windows Live.
  • Metoda 4
    Închideți sesiunea Facebook

    Imagine intitulată Deconectați-vă Pasul 7
    1
    Faceți clic pe săgeata îndreptată în jos. Acesta este situat în colțul din dreapta sus al sesiunii dvs. Facebook.
  • Imaginea intitulată Deconectați-vă Pasul 8
    2
    Dați clic pe "Închideți sesiunea". Acum veți fi deconectat de pe contul dvs. Facebook.
  • Metoda 5
    Închiderea sesiunii de Twitter

    Imaginea intitulată Deconectați-vă Pasul 9
    1
    Faceți clic pe avatarul dvs. Twitter. Acesta este situat în colțul din dreapta sus al sesiunii dvs. Twitter.
  • Imaginea intitulată Deconectați-vă Pasul 10
    2
    Dați clic pe "Închideți sesiunea". Acum veți fi deconectat de pe contul dvs. Twitter.
  • Metoda 6
    În apropierea sesiunii LinkedIn

    Imagine intitulată Deconectați-vă Pasul 11
    1
    Accesați imaginea de profil. Acesta este situat în colțul din dreapta sus al sesiunii LinkedIn.
  • Imaginea intitulată Deconectați-vă Pasul 12
    2
    Dați clic pe "Închideți sesiunea". Acum vă veți deconecta de pe contul dvs. LinkedIn.
  • Metoda 7
    Ieșiți din Pinterest

    Imagine intitulată Deconectați-vă Pasul 13
    1
    Faceți clic pe numele dvs. Este la vârful sesiunii Pinterest.
  • Imaginea intitulată Deconectați-vă Pasul 14
    2


    Faceți clic pe pictograma roată din dreapta numelui dvs.
  • Imaginea intitulată Deconectați-vă Pasul 15
    3
    Dați clic pe "Închideți sesiunea". Acum te vei deconecta din contul tău Pinterest.
  • Metoda 8
    Închiderea sesiunii de Amazon

    Imaginea intitulată Deconectați-vă Pasul 16
    1
    Accesați "Contul dvs.". Acesta este situat în colțul din dreapta sus al sesiunii dvs. Amazon.
  • Imagine intitulată Deconectați-vă Pasul 17
    2
    Dați clic pe "Deconectați-vă"" (sesiune de închidere). Acum vă veți deconecta din contul dvs. Amazon.
  • Metoda 9
    Deconectați-vă de iCloud

    Imaginea intitulată Deconectați-vă Pasul 18
    1
    Faceți clic pe ID-ul dvs. Apple sau pe numele de utilizator. Acesta este situat în colțul din dreapta sus al sesiunii iCloud.
  • Imaginea intitulată Deconectați-vă Pasul 19
    2
    Dați clic pe "Închideți sesiunea". Acum te vei deconecta de la iCloud.
  • Metoda 10
    Închiderea sesiunii Netflix

    Imagine intitulată Deconectați-vă Pasul 20
    1
    Faceți clic pe numele dvs. de utilizator Netflix. Acesta este situat în colțul din dreapta sus al sesiunii dvs. Netflix.
  • Image titled Deconectați-vă Pasul 21
    2
    Dați clic pe "Închideți sesiunea" pe Netflix. Acum vă veți deconecta din contul dvs. Netflix.
  • Metoda 11
    Închideți sesiunea Skype

    Imagine intitulată Deconectați-vă Pasul 22
    1
    Faceți clic pe "Skype" Acesta este situat în colțul din stânga sus al sesiunii dvs. Skype.
  • Imaginea intitulată Deconectați-vă Pasul 23
    2
    Faceți clic pe "Închidere sesiune". Acum vă deconectați de la Skype.
  • Metoda 12
    Închideți sesiunea eBay

    Imaginea intitulată Deconectați-vă Pasul 24
    1
    Găsiți numele de utilizator eBay. Acesta este situat în colțul din stânga sus al sesiunii dvs. eBay.
  • Imaginea intitulată Deconectați-vă Pasul 25
    2
    Faceți clic pe "Închidere sesiune". Este în dreapta numelui tău. Acum vă veți deconecta de pe contul dvs. eBay.
  • Metoda 13
    Închideți sesiunea WordPress

    Imaginea intitulată Deconectați-vă Pasul 26
    1
    Accesați fotografia dvs. de profil WordPress. Acesta este situat în colțul din dreapta sus al sesiunii WordPress.
  • Imaginea intitulată Deconectați-vă Pasul 27
    2
    Dați clic pe "Închideți sesiunea". Acum te vei deconecta din contul tău WordPress.
  • sfaturi

    • Când utilizați computere publice, cum ar fi cele din bibliotecă sau din birou, trebuie să vă deconectați întotdeauna de contul dvs. într-o anumită aplicație sau pagină web. În unele cazuri, un alt utilizator ar putea să acceseze aceeași pagină web și să aibă acces la contul personal în cazul în care nu v-ați deconectat.
    Distribuiți pe rețelele sociale:

    înrudit
    Cum să adăugați un Yahoo! la un MacCum să adăugați un Yahoo! la un Mac
    Cum se deschide un e-mail în Yahoo MailCum se deschide un e-mail în Yahoo Mail
    Cum să blocați o adresă de e-mail de la Yahoo!Cum să blocați o adresă de e-mail de la Yahoo!
    Cum să ștergeți un filtru în GmailCum să ștergeți un filtru în Gmail
    Modificarea adresei GmailModificarea adresei Gmail
    Cum se închide sesiunea SnapchatCum se închide sesiunea Snapchat
    Cum se închide sesiunea SkyDrive în Windows 8Cum se închide sesiunea SkyDrive în Windows 8
    Cum se închide sesiunea Discord pe AndroidCum se închide sesiunea Discord pe Android
    Cum să vă deconectați pe FacebookCum să vă deconectați pe Facebook
    Cum se închide sesiunea în KikCum se închide sesiunea în Kik
    » » Cum se închide sesiunea

    © 2011—2020 ertare.ru